Grundejerforeningen Møllemoseparken

MMPIMG_7947

Møllemoseparken er beliggende i Allerød i det smukke Nordsjælland. Vi er en grundejerforening med repræsentanter fra alle aldersgrupper. Her bor mange børnefamilier, som er med til at bringe liv til området. Alle grundejere i Møllemoseparken er automatisk medlem af grundejerforeningen.

Her finder du en oversigt over aktiviteter og møder i grundejerforeningen, nyhedsbreve samt indlæg fra bestyrelse og beboere.  Hjemmesiden fungerer som grundejerforeningens primære kommunikationsmedie. Som beboer i Møllemoseparken skal du/I derfor være registreret som medlem på hjemmesiden. På den måde får du/I besked hver gang der sker noget nyt.

Der afholdes generalforsamling en gang om året i april. Derudover arrangeres der eksempelvis sommerfest samt fastelavn for børn og barnlige sjæle. Ved behov planlægges desuden arbejdsdage.

Er du/I i tvivl om noget eller har spørgsmål til grundejerforeningens virke eller bestyrelsens arbejde, er du/I velkommen til at kontakte bestyrelsen

For at se alle indlæg skal du som beboer være logget ind!

BEMÆRK: For at undgå spam på siden skal alle nyoprettede brugere godkendes før der er fuld adgang! Bør ske i løbet af 1 uge!

MVH
Bestyrelsen, GF Møllemoseparken